Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2009

2o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Επιχειρηματολογίας Ο.Π.Α.

Το 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Επιχειρηματολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών είναι γεγονός!!! Το Σάββατο 28 και τη Κυριακή 29 Νοεμβρίου ρήτορες από τους όλους τους ομίλους της χώρας θα αναμετρηθούν σε αγώνες επιχειρηματολογίας, διεκδικώντας μια θέση ανάμεσα στους καλύτερους ομιλητές.

Σας προσκαλούμε όλους να συμμετάσχετε σε αυτό το αξέχαστο διήμερο debate, ψυχαγωγίας και γνωριμιών ανάμεσα στη κοινότητα επιχειρηματολογίας της Ελλάδας. Η διοργανωτική επιτροπή υπόσχεται πως θα είναι μια πραγματική γιορτή της Ρητορικής που κανείς δεν πρέπει να χάσει! Το Πρωτάθλημα ξεκινά το Σάββατο στις 9.30 π.μ. με τις εγγραφές και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή το βράδυ με τον πανηγυρικό τελικό στο Αμφιθέατρο "Αντωνιάδου".

Τι πρέπει να κάνετε για να συμμετάσχετε; Απλά να δηλώσετε για εσάς ή την ομάδα σας ονοματεπώνυμο, σχολή φοίτησης και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας ή/και ηλεκτρονική διεύθυνση. Οι τρόποι δήλωσης είναι οι εξής:

1. Μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Ομίλου: auebdebating@gmail.com

2. Με μήνυμα στο group «Ρητορικός Όμιλος Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών» στο Facebook

3. Στα εξής τηλέφωνα: 6949891336 (Βασιλική) και 6948010414 (Κατερίνα)

Όσοι ενδιαφέρονται για διαμονή μπορούν επικοινωνήσουν με τη Βασιλική στον αριθμό που δίνεται πιο πάνω ή με e-mail στη διεύθυνση vasoula_k@msn.com

Τις επόμενες μέρες θα αναρτηθούν οι κανόνες του συστήματος (βρετανικό κοινοβουλευτικό) με το οποίο θα διεξαχθούν οι αγώνες καθώς και το αναλυτικό πρόγραμμα του πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου